Mail:info@menagerie-circus.nl Cell:+3143267810242

Een gids voor circusshows

Een gids voor circusshows

Er zijn veel geweldige dingen om te doen en plaatsen om te bezoeken in Las Vegas. Enkele van de beste uitgaansgelegenheden, restaurants en winkels bevinden zich allemaal op korte afstand van het Las Vegas Convention Center. Dit maakt het gemakkelijk om van het ene entertainmentevenement naar het andere te gaan terwijl je in de drukte van de stad woont. Een reis naar het circus is zeker iets om nooit te vergeten.

Circus Las Vegas is eigenlijk een gigantisch hotel en casino gelegen langs de strip in het zuiden van Las Vegas. Het is officieel eigendom van en wordt geëxploiteerd door Phil Ruffin, de man die het originele circus heeft gemaakt en ontworpen. Naast lid van het managementteam van de oprichters, is Phil Ruffin ook de ringmeester van de circus-circus Las Vegas-show. Circus omvat ‘s werelds grootste overdekte themapark, de Miracle Mile.

De shows op de Miracle Mile omvatten acrobatische optredens van brandweerlieden, jongleurs en muzikanten. De shows op het carnaval omvatten jongleeracts, schminken, ballondieren en andere unieke interactieve shows. Gasten kunnen ook op speurtocht gaan of zwemmen met pijlstaartroggen. Beide leuke activiteiten zijn inbegrepen in de reguliere toegangsprijzen voor de kermis.

De tweede grootste attractie van het carnaval is het waterpark “Lucky in Love”. Gasten kunnen met hun voeten in het water spetteren en kans maken op een fortuin als ze in het water “roeien”. Het winnende ticket kan ook worden gekocht wanneer de “trouwband” optreedt.

Het waterpark is een populaire attractie onder ouders en kinderen. Het is ook een geweldige plek voor het hele gezin om op vakantie te gaan. De belangrijkste show in het waterpark is ‘The Greatest Show on Earth’. Deze show met circusthema omvat acrobaten, clowns, goochelaars, buikdanseressen, jongleurs en meer. De hoofdshow duurt meestal drie uur, maar er zijn af en toe langere podia voor speciale uitvoeringen.

Er worden ook veel indoor circusevenementen gehouden in de verschillende circusparken in het hele land. Een van de meest populaire shows aller tijden is het circus van Ringling Brothers. De broers hebben jarenlang naam gemaakt met optredens in circusevenementen over de hele wereld. Hun shows staan ​​bekend als uniek en erg vermakelijk voor het publiek. Het is bijna 20 jaar geleden sinds de laatste Ringling Brothers show en ze zijn niet gestopt met het vieren van hun succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *